Seagull BYD — бюджетний та стильний електрокар*

0
Усе частіше на дорогах України з’являються електричні автомобілі. Така популярність моделей зумовлена низкою переваг, до яких належить тиха робота двигуна. Ще один чинник, який можна використати на користь електрокарів, — безпечність для екології. На відміну від звичних авто на бензиновому чи дизельному двигуні вони не викидають шкідливих речовин в атмосферу. Сучасні електромобілі стильні та продумані до дрібниць. І BYD Seagull не є винятком.

He6DtXdN-Ni3a06Y30mo4DL-sfqp-1bCbDrkBYfIHNoGJJ2BdOtvOQTIihh86_UneXVSIorJRrUMwv6-3-FspO1YVrea0v5wqnYaFqBd2-l7dJHzd5zNYs4g8DPW3S7Fbx5esPyfgKpVF7SAbFt7Iq0

Знайомство з брендом



Електрокар випущений китайською компанією, яка з’явилася на автомобільному ринку у 2003 році. Моделі від BYD достатньо нові в країні. Однак вони встигли сподобатися автолюбителям України. Електрокари достатньо економні. Із часом вартість моделі окупить себе. 

BYD Seagull — це хетчбек, який призначений для руху великим містом. Авто достатньо маневрове для пересування мегаполісом. До того ж завдяки розмірам воно дає змогу легко паркуватися. Про електрокар Seagull BYD уперше довідалися у квітні 2023 року. Саме тоді на автомобільній виставці в Шанхаї було оголошено про його випуск.

Особливості електрокара від BYD



Модель вважається достатньо бюджетною. Компанія пропонує три комплектації авто:

  • Vitality;

  • Liberty;

  • Flying.


  • Доступно декілька кольорів: чорний, білий, жовтий та червоний. Ви зможете вибрати варіант до свого смаку.

    Електрокари випускаються з двома типами батареї — на 30,08 та 38,88 кВт. Місткість забезпечує запас ходу 305 та 405 км відповідно. Літій-залізо-фосфатна батарея розташована під підлогою. Аби розігнати авто з 0 до 100 км/год, вам знадобиться 9,5 секунд. 

    Модель працює від одного електромотору. Максимальна потужність її двигуна складає 75 к.с. Крутний момент дорівнює 135 Нм. Він дає змогу розвивати швидкість до 130 км/год. 

    Заряджати авто можна як удома, так і на спеціальних станціях, кількість яких у країні невпинно зростає. Передбачені повільний та швидкий режим. На цикл зарядки піде 4,3 та 0,5 годин відповідно. Для акумулятора передбачено охолодження. Задньопривідний хетчбек зможе розмістити до 4 осіб — 2 попереду та 2 позаду. 

QIGpNPBx5HJlTC0Vr-ciWObLhm55RoQRF1DcrtBl2fJmSOUKQUHA_0-hKFJLT4dUqe4TOWmoFUB3LEN_HSAWOhYrUOmyTqceRhJfa2NIMpoIr6IasLKCpJcl0FXY5dMf-bV9KziaavIRF0FR06HQWo8

Безпека та комфорт моделі



Компанія подбала не лише про комфорт авто. BYD Seagull — безпечний електрокар. Залежно від комплектації він доповнений 6 або 8 подушками. Вони захистять пасажирів під час зіткнення. Передбачений інтерфейс ISOFIX для закріплення дитячого сидіння. Найменші пасажири зможуть безпечно та комфортно розміститися в ньому. 

Модель підтримує автоматичне паркування. AUTOHOLD утримає машину на місці під час зупинки. Система активується автоматично за відчинення дверей, відстібування паска чи вимкнення запалення. 

Доступні також інші системи для безпеки водія та пасажирів:

  • контролю тиску в шинах;

  • утримання в смузі;

  • моніторингу втоми водія;

  • розпізнавання дорожніх знаків.


  • Для комфортної поїздки передбачений бортовий комп’ютер. Моделі доповнені заднім парктроніком. Запуск авто виконується кнопкою. Сидіння електрокара оздоблені екошкірою. У модельному ряді Vitality покриття керма виконане з пластику, а для Liberty та Flying використана шкіра. 


Навігація та система мультимедіа



На бортовій панелі розміщений сенсорний LCD-дисплей на 10,1 дюйма. Його робота не залежить від двигуна. Монітор використовується для GPS-навігації та розваг, зокрема, перегляду відео, відтворення аудіодоріжок та іншого. Передбачена можливість гучного зв’язку для розмов та підтримання Bluetooth. У BYD Seagull є все необхідне для комфортних поїздок у мегаполісі.
Теги: Seagull BYD
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні