Відома українська ведуча пожалілася, що не може повернутися до України

0
Відома українська ведуча пожалілася, що не може повернутися до України
Відома блогерка та ведуча Аліна Шаманська поскаржилася, що не може повернутися до України. Нині знаменитість разом із сином проживає в США. Часу від часу Шаманська повертається до України. Зокрема, наприкінці лютого блогерка мала вирушити до Києва. Однак цій поїздці не судилося статися.

Про це пише ТСН.



"Останній місяць я жила з метеликами в животі і приємними очікуваннями, адже 28 лютого я повинна була вилітати до Києва. За певних обставин моя омріяна поїздка скасована на невизначений термін…Мій стан описати важко", - поділилася блогерка.



Шаманська не стала вдаватися в подробиці та розповідати, чому саме не може повернутися. Натомість ведуча зізналась, що має тепер певні проблеми з візою. Блогерка перебувала у США як туристка, тож повинна була кожні пів року виїжджати з країни. Наразі ж Шаманська планує оформити інший тип візи. Поки відбуватиметься весь цей процес, ведуча не може виїжджати з США.

"За туристичною візою мені необхідно вилітати раз на пів року обов'язково. Цього разу так не станеться…Тож, я повинна починати переоформляти свій тип візи. Ця процедура може зайняти від 5-6 місяців до декількох років. Покидати територію США в період оформлення заборонено", - зізналась ведуча.



Аліна Шаманська розсекретила, що планує оформляти творчу візу, завдяки якій зможе покидати країну без певних термінів, а також заробляти.

"О-1 віза – це віза талантів та публічних людей. Дає право літати необмежено туди і назад та дає право на роботу! Наприклад, я могла б оформити монетизацію за перегляди відео в Instagram (це доступно в США – прим. ред.)", - додала блогерка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні