Невизнане Придністров'я звернулося до рф по «допомогу»

0
Невизнане Придністров'я звернулося до рф по «допомогу»
Невизнане Придністров'я звернулося до Росії по допомогу у зв'язку з начебто економічною блокадою зз боку Молдови.

Про це повідомляють російські медіа, пише ТСН.

Так званий з'їзд депутатів усіх рівнів "Придністровської Молдавської Республіки" офіційно ухвалив резолюцію "Прийняти звернення до Ради Федерації і Державної Думи Російської Федерації з проханням про реалізацію заходів щодо захисту Придністров'я в умовах посилення тиску Молдови з урахуванням факту постійного проживання на території Придністровської Молдавської Республіки понад 220 тисяч громадян Росії та унікального позитивного досвіду російського миротворчості на Дністрі, а також статусу гаранта та посередника в переговорному процесі".

Крім того, депутати "ПМР" звертаються до ОБСЄ з закликом, щоб організація вплинула на керівництво Молдови "з метою повернення адекватного діалогу в рамках міжнародного переговорного процесу".

Депутати також ухвалили звернення на адресу Європарламенту з проханням докласти зусиль для "запобігання тиску Молдови та порушенням прав і свобод придністровців".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні