З вікна багатоповерхівки випала 12-річна дитина

0
З вікна багатоповерхівки випала 12-річна дитина
У Саксаганському районі Кривого Рогу 28 лютого містяни виявили в одному з дворів тіло дитини. 12-річна дівчинка випала з восьмого поверху житлового будинку. Наразі всі обставини зʼясовують правоохоронці.

Про це повідомила речниця поліції Кривого Рогу Ангеліна Крадожон, пише "Суспільне".

Містянка Ірина була однією з перших, хто виявив тіло дівчинки. Жінка розповіла, що коли вона побачила дитину, яка лежала на дорозі, дівчинка ще дихала.

"Звук був глухий, хлопці побачили й кажуть "Там щось випало". Ми бігом підійшли й дівчина лежала на землі в піжамі. Волосся розпущене було, вона ще дихала. Хвилин через 10-15 приїхала швидка. Спочатку сказали що вона загинула, але потім намагались реанімувати", — розповіла жінка.

Мешканка будинку, де проживала дівчинка, Аліна розповіла, що знає матір дитини: "Сім'я хороша. І діти, хлопчик і дівчинка — хороші. Сварок ніколи не чули".

Валентина Желтухіна проживає в тому ж будинку на четвертому поверсі. За словами жінки, загибла дівчинка жила з бабусею, мамою та старшим братом. Коли дитина випала з вікна, мама в цей час їхала з роботи додому.

"Мати працює, без чоловіка вона тільки. Бабуся нормальна. Не п'ють, не курять. Чого таке трапилося, я не розумію", — розказала жінка.

Дівчинка вчилася у сьомому класі в одній з місцевих шкіл. До навчального закладу дитина перейшла у п'ятому класі. У навчальному закладі про неї відгукуються як про старанну, здібну, дисципліновану та працелюбну дитину.

"Нічого не передвіщало такої ситуації. Дівчинка сама по собі дуже емоційна, весела. Мала багато друзів. Відвідувала танці у нашому закладі", — розказала директорка школи Наталя.

Нині всі обставини трагедії розслідують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні