Генерал спрогнозував, коли Україна зможе розпочати контрнаступ

0
Генерал спрогнозував, коли Україна зможе розпочати контрнаступ
Головнокомандувач Збройних сил Великої Британії вказав, що в найближчі кілька місяців Україна перебуватиме в невигідному становищі через дефіцит боєприпасів. Причиною цього він також вказує блокування допомоги Україні, що виник в результаті дії республіканців в Конгресі США.

Про це йдеться у повідомленні The Guardian, передає Апостроф.

Під час виступу на конференції в Лондоні адмірал сер Тоні Радакін прямо не коментував варіант Франції з можливістю розгорнути західні сухопутні війська в Україні. Проте він зауважив на нагальній потребі збільшити допомогу.

Головнокомандувач Збройних сил Великої Британії зауважує, що Україна може залишатись із дефіцитом боєприпасів ще протягом кількох наступних місяців допоки Захід не погодить наступні кроки щодо надання підтримки.

Він вказав на тому, що Україна зіткнулася зі складною ситуацією на суші, де армія "змагається з боєприпасами та запасами", зауваживши на тому, що така ситуація виникла через дії республіканців в Конгресі, "...а Європа ще не може заповнити цю прогалину".

Також Радакін сказав, що між союзниками НАТО ведуться розмови стосовно можливості посилити підтримку для України. Очікуються нові оголошення під час липневого саміту НАТО у Вашингтоні або напередодні нього.

Згадавши про складне становище на фронті адмірал сер Тоні Радакін зауважив наступне:

"Я думаю, що це скрутне становище, яке, ймовірно, триватиме принаймні наступні кілька місяців".

З огляду на це він дійшов висновку, що Збройні сили України не зможуть контратакувати принаймні до кінця літа, "... а найімовірніше, до наступного року".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні