Відома українська письменниця звернулася до українців

0
Відома українська письменниця звернулася до українців
Відома українська письменниця Оксана Забужко висловилась щодо ставлення українців до росіян. Вона вважає, що нам не потрібно взаємодіяти з громадянами країни-агресорки.

Про це пише 24 канал.

На думку Оксани, не варто ділити росіян на тих, хто підтримує диктатора Путіна та хто за Україну. Вона пояснила, чому так вважає.

Забужко висловилась про ставлення українців до росіян
Письменниця зазначила, що умовний поділ українцями росіян, не принесе нічого хорошого. Таким чином, український народ демонструватиме можливість діалогу з Росією, а це є неприпустимим, сказала Оксана.

"Абсолютним табу для появи на одному подіумі є росіяни. Участь українців у спільних заходах із росіянами публічно неможлива не тому, що вони "за Путіна" чи "проти Путіна", а тому, що це посил неправильного меседжа публіці. Що ніби між нами можливий діалог, що тут не представник країни ката і країни жертви", – висловилась вона.

Забужко вважає, що будь-яка взаємодія українців з росіянами перекреслює всю боротьбу нашого народу з агресором. На думку жінки, розмови з громадянами країни-окупанта не можуть відбуватися з 2014 року, особливо після перших кривавих злочинів Росії.

"Демонструвати діалог – це означає обнуляти 10 років пролитої крові. Діалог був можливий до 2014-го року. Відколи почалася агресія – це кінець діалогу. Перші загиблі, перші розрізані животи українських громадян за жовто-блакитний прапор – це кінець діалогу", – зазначила вона.

Письменниця сказала, що потрібно запровадити табу на участь українців у всіх заходах, де будуть представники країни-агресорки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні