До чого призведе новий закон про мобілізацію

4
До чого призведе новий закон про мобілізацію
Українці не будуть масово виходити на протести після ухвалення нового закону про мобілізацію. Обурення в соцмережах може бути, але більшість українців виконають букву закону.

Про це керівник соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович зазначив в інтерв'ю LIGA.net.

За його словами, в січні-лютому зафіксовано зниження показника правильності руху держави через обговорення закону про мобілізацію.

"Але не може не існувати мобілізації в умовах війни. Те, що українець чи будь-хто боїться смерті найбільше - це нормально. Нормально не хотіти воювати і брати зброю в руки. Таких українців багато", - зазначив експерт.

Він зазначив, що на тлі різних чуток про те, що людина прийшла в ТЦК, а наступного дня опинилася на фронті, українці не виявляють бажання йти в центри комплектування.

Водночас Антипович вважає, що новий закон може створити колапс у ТЦК через непомірне навантаження, адже, на його думку, під мобілізацію потраплять близько 8 мільйонів українців. Також він вважає, що більшість громадян країни виконають закон, хоча й будуть обурення як у соцмережах, так і на вулицях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про яке виконанн закону йде мова,якщо всі важливі норми цього закону уже повідхиляли в комітетах ,бо самі ж під них портапляють,та їх родичі ,тому нічого нового, як шукали дурників так і будуть на вулицях ловити ,а хто втік за кордон,то для таких сервіс на висоті залишаєтьс, ,документи видвють онлайн ,все як має бути)))
Відповісти
Диктаторська влада
Відповісти
Диктаторська влада
Відповісти
Гарні закони. Нічого сказати. Пішов у воєнкомат а вони мені штраф. Я вже і зразу забув чого туди ішов.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні