На заході України затримали чотирьох чоловіків

0
На заході України затримали чотирьох чоловіків
Прикордонний наряд виявив рух чотирьох чоловіків в бік кордону з Румунією, однак під час затримання двоє з них вдалися до втечі.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

"Днями на ділянці відділу Порубне прикордонний наряд "Секрет" виявив рух в бік кордону 4 осіб. Під час затримання двоє з них вдалися до втечі вглиб території України. Однак, оператор безпілотного авіаційного комплексу виявив їхнє місце знаходження та передав координати групі реагування", - йдеться у повідомленні.

Розшуковий собака на прізвисько Голд по прибуттю на місце події взяв слід та вивів пошукову групу на правопорушників. За кілька хвилин під наглядом з повітря втікачі були затримані.

"В ході подальшої роботи офіцери оперативного підрозділу з’ясували, що мешканці Чернівецької та Харківської областей під час спроби незаконного перетину кордону дистанційно отримували вказівки про напрямок руху. За це кожен з них заплатив 3 тисячі євро. Тривають заходи з пошуку організатора схеми", - зазначили у ДПСУ.

На затриманих склали протоколи про адміністративне правопорушення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні