На фронті загинули 11 військових із заходу України

0
На фронті загинули 11 військових із заходу України
Сьогодні, 27 лютого, у Львівській області прощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Василь Кольбух
Воїн був молодшим сержантом військової частиниА4856. Загинув 13 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка Донецької області у віці 33 роки.



Тарас Сороколіт
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Після проходження навчань виконував бойові завдання у лавах 37-ї окремої бригади морської піхоти Військово-морських Сил Збройних Сил України.



Олег Панін
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри відсутність бойового досвіду, добровільно став на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Не зважаючи на отримане поранення, повернувся на передову до побратимів.



Володимир Бахчиванжи («Докер»)
Із початком повномасштабного вторгнення став добровольцем Воював у лавах 3-ї окремої штурмової бригади За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками, зокрема, нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест» та нагрудним знаком «Ветеран війни».



Петро Лопатовський
Був сапером інженерно-саперного взводу однієї з військових частин. Загинув 17 лютого 2024 року від поранень, отриманих внаслідок мінометного обстрілу біля населеного пункту Ласточкине Донецької області.



Ігор Грицан
Служив в Стрию та Червонограді на посаді майстер-сержант, брав участь в АТО з 2019-2021 роки. Нагороджений почесним знаком Головнокомандувача Збройних сил України «Ветеран Військової служби».
Після повномасштабного вторгнення долучився до захисту держави від окупантів. Помер після важкої хвороби у лікарні.



На Рівненщині провели останньою дорогою п'ятьох полеглих Героїв, які до останнього боронили рідну землю.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Олексій Осадчий
У серпні 2023 року Олексій добровольцем долучився до лав Збройних Сил України. Він виконував свої обов'язки, завжди точно, спокійно та відповідально. Його поважали побратими та керівництво. На жаль, 20 лютого Герой помер на Донеччині.



Едуард Гринько
Коли почалися воєнні дії на Донеччині, був іще маленьким. Але вже тоді хотів стати військовим. У 18 років підписав контракт із Збройними Силами України. Початок повномасштабного вторгнення застав Едуарда вдома у відпустці. Мама пригадує, що з першого дзвінка син покинув усе і відразу вирушив у частину. Відтоді був на найгарячіших позиціях. Поховали Захисника на Алеї Героїв кладовища «Нове» міста Рівного.



Олександр Потапчук
У грудні 2023 року Олександра призвали на військову службу за загальною мобілізацією. На жаль, 18 лютого 31-річний Герой загинув на Запоріжжі.



Назар Снітчук
Попри свій молодий вік, у 2021 році пішов на строкову військову службу. Потім підписав контракт про проходження служби в Державній прикордонній службі України, мав позивний "Сич". Три місяці проходив військове навчання у Великобританії. На початку січня 2024 року сержант Назар Снітчук поїхав разом із побратимами для виконання бойових завдань на Донеччину. Служив інспектором прикордонної служби, гранатометником третього відділення прикордонної комендатури швидкого реагування. На жаль, 17 лютого Герой загинув на Донеччині, отримавши несумісні з життям поранення.



Євген Грубий
Стрілець помічник гранатометника гірсько штурмового батальйону однієї з військових частин. На жаль, Герой загинув під час стрілецького бою на Запоріжжі. Поховали чоловіка у рідному селі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-20

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні