Ветеран ЗСУ попередив українців про загрозу: у чому причина

0
Ветеран ЗСУ попередив українців про загрозу: у чому причина
Українці зараз перебувають на межі втрати держави. Ця загроза настільки реальна що, "травень вже не здається українським".

Таку думку ветеран ЗСУ, адвокат Масі Найєм висловив у інтерв'ю Deutsche Welle, пише ТСН.

Найєм відповів на запитання, чи варто мобілізувати до війська тільки мотивованих чоловіків. Він зазначив, що слід "подорослішати" та зрозуміти, які загрози стоять перед державою.

"Ми зараз на межі втрати держави. Це не ймовірність, яка дуже далека. Це не про ядерку – можливо, буде, можливо, не буде. Це цілком реальні загрози. Ці загрози настільки реальні, що, умовно кажучи, травень місяць для мене не здається українським, якщо певні речі зараз не стануться. Тобто цілком очевидно, може статися, що в травні місяці вам треба буде планувати жити в іншій країні, якщо ви патріот, тому що жити з руснею тут ви не зможете", – висловився ветеран.

"То ти тепер маєш обрати. Мотивацію ти сам або включиш у себе і будеш захищати свою державу. Ну, або їдь до поляків", – додав Найєм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні