Чи реально отримати кредит з поганою кредитною історією?*

0

Більшість людей може розраховувати на отримання позики за умови хорошого кредитного статусу та наявності офіційних документів, що підтверджують платоспроможність. Але що робити, якщо потрібні гроші в борг, проте банки відмовляють через погану кредитну історію. Причини погіршення кредитного статусу можуть бути різними (наявність прострочених кредитів, в деяких випадках навіть борги за комунальні послуги). Головне питання – чи можна взагалі отримати позику з поганою кредитною історією?



В яких випадках погіршується кредитна історія?



Кредитний статус позичальника формується та коригується на основі його кредитної історії, яка в свою чергу фіксується та відстежується спеціально створеними для цього базами – бюро кредитних історій (БКІ).



Кредитна історія виникає в момент оформлення першого кредиту. В ній відображаються вся інфо (сума, строки, валюта, кредитор, статус заборгованості, платежі, наявність прострочень тощо), що стосуються кредитних відносин між позичальником та фінансовими установами.



Якщо позичальник дозволив собі несвоєчасне повернення боргу, є велика ймовірність того, що його кредитний статус погіршиться. В такому випадку отримати нову позику буде вкрай складно, але можливо. Є фінансові установи, які можуть надати кредит з поганою кредитною історією, ще й без довідки про доходи.



Хто надає кредити позичальникам з поганою кредитною історією?



Якщо у вас погана кредитна історія, жоден банк не надаватиме гроші в борг до поліпшення вашого кредитного статусу. Єдиним варіантом є мікропозика – онлайн кредит на карту банка, який можна отримати на сайті МФО.



Мікрофінансові організації є окремою ланкою у фінансовій системі України. Вони з’явилися та сформували основні принципи своєї діяльності у середині минулого десятиліття. З того часу саме МФО асоціюються зі споживчим кредитуванням фіз. осіб.



Серед переваг МФО:




  • онлайн оформлення позики;

  • можливість отримати до 30 тис. грн. в борг;

  • без довідки про доходи;

  • без перевірки кредитної історії.



Мікропозика є чудовою можливістю отримати кредит без відмови. Це є особливо важливим в скрутні часи, коли потрібна термінова фінансова допомога (на лікування, наприклад), а взяти гроші в борг немає в кого.



Умови отримання мікропозики:




  • українське громадянство;

  • повноліття (від 18 років);

  • наявність паспорта та ІПН;

  • відсутність судимостей.



Оформлення відбувається на сайті МФО. Потрібно скористатися калькулятором (вибрати суму та періодичність внесення платежів), зареєструватися на ресурсі та надіслати заявку на отримання кредиту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні