На Волині у ліцеї старшокласник жорстоко побив молодшого школяра

0
На Волині у ліцеї старшокласник жорстоко побив молодшого школяра
Мережею стало ширитися відео, на якому видно, що старшокласник прямісінько у класі побив учня. Хлопця вдарив зі всієї сили наплічником, удар прийшовся у голову, дитина сильно закричала від болю.

Про це пише ВСН.

Редакції стало відомо, що інцидент стався у Ратнівському ліцеї №2 13 лютого цього року. Журналісти нашого видання вирішили з’ясувати у директора навчального закладу Ігоря Рудчика деталі інциденту та чи покарані винні.



Директор навчального закладу підтвердив, що даний випадок стався у цьому ліцеї та сказав, що справою тепер займається поліція.

«На жаль, діагнозу потерпілого хлопця не знаю, мама трубки взагалі не бере. Це сталося 13 лютого, але поки ще ніхто нічого не знає.

З приводу цього у нас проводилася рада профілактики, батьки збиралися: як мама потерпілого хлопчика, так і батьки тих, хто його вдарив. Батьки сказали, що це питання вирішать між собою. Будемо бачити як вирішиться це питання», - зазначив Ігор Рудчик.

За коментарем з приводу цієї ситуації журналісти ВСН звернулися до ГУ Національної поліції у Волинській області. За інформацією речниці ГУ Національної поліції Ольги Бузулук, у поліції є зареєстроване звернення.

«Мама потерпілого ще вагається чи писати заяву», - зазначила вона.

За попередніми даними, у понеділок, 26 лютого, це питання має бути вирішене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні