На кордоні польські фермери розсипали по дорозі цвяхи та шурупи

0
На кордоні польські фермери розсипали по дорозі цвяхи та шурупи
Польських фермерів на кордоні України застали за спробами пробити колеса українським машинам. Протестувальники біля пункту пропуску "Рава-Руська" розсипали по всій дорозі цвяхи та шурупи, щоб не дати українському транспорту, зокрема пасажирському, продовжувати рух.

Про це пише obozrevatel.

Відповідне відео опублікував телеканал "Конкурент TV". Зазначається, що ролик зняли 24 лютого українські водії, які стоять у чергах перед "Рава-Руською".

За словами очевидців, поляки проїхалися пікапом, висипаючи шурупи та цвяхи з багажника. "Проїхали машиною на рамі, викидаючи цвяхи, шурупи", – розповів один із водіїв.



Після того, що сталося, українські водії почали прибирати гострі предмети з дороги. Тільки біля однієї машини зібрали більше жмені цвяхів та шурупів.



Згодом на дорогу біля пункту пропуску приїхала польська поліція та представники комунальних служб, аби прибрати цвяхи. Справа в тому, що через "Рава-Руську" перетинають кордон не лише вантажівки, а й легкові машини та автобуси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні