Військовий ЗСУ розповів, яке українське місто хоче окупувати рф

0
Військовий ЗСУ розповів, яке українське місто хоче окупувати рф
Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади Юрій Федоренко зазначає, що одним з пріоритетних завдань російських загарбників є окупація міста Часів Яр.

Про це він сказав в ефірі телемарафону, пише УНІАН.

"Одним з пріоритетних завдань противник перед собою ставить безпосередню окупацію міста Часів Яр. Це панівна висота, для них критично важливо мати успіх саме на тому відтинку", - зауважив Федоренко.

Як наслідок, додав він, противник нарощує зусилля саме там і намагається штурмувати в будь-який час доби, цілодобово, використовуючи, зокрема і погодні умови.

"Відверто кажучи, та кількість сил і засобів, які застосовує противник, - вона просто неймовірно велика. Але силам оборони вдається ефективно відбивати атаки противника", - зазначив командир батальйону.

Водночас він зауважив, що не можна сказати, що ворог тисне лише на Часів Яр, адже штурми відбуваються також на інших напрямках, зокрема Іванівського.

"Декілька днів тому був масованих штурм із залученням броньованої техніки. Противник підвозив і прикривав свої піхотні групи. Як наслідок, у зв’язку з об’єднаною роботою ряду бригад, які тримають відтинок, зокрема 92-ї штурмової, вдалося повною мірою знищити наступальний потенціал противника", - розповів Федоренко і додав, що знищено було понад 20 одиниць броньованої техніки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні