Майор ЗСУ назвав несподівані терміни, коли рф піде у великий наступ

0
Майор ЗСУ назвав несподівані терміни, коли рф піде у великий наступ
Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман не виключив, що навесні, після президентських виборів, в РФ буде новий етап мобілізації, після чого ворог посилить наступальні дії.

Про це пише Главред.

"Подальший розвиток подій виглядає саме так. Очевидно, Росія проведе мобілізацію і продовжуватиме наступальні дії. Навряд чи там вирішать припинити війну і відвести війська", - підкреслив він.

Майор запасу вважає, що на сьогодні Росія не проводить мобілізацію з політичних причин, тому що проводиться так звана президентська кампанія.

"У будь-якій країні мобілізація не дуже підтримується людьми і знижує рейтинг влади. І Путін це прекрасно розуміє, тому мобілізацію вирішили провести після "виборів", - говорить він.

Співрозмовник також припустив, що новий наступ РФ, швидше за все, буде влітку або на початку осені 2024 року.

"Вони постараються провести кампанію максимум до кінця вересня або до жовтня, щоб не дотягнути до листопада, коли підуть дощі і буде важко рухатися важкою технікою. Може здаватися спірним, що наступ буде до виборів в США, але, я думаю, росіянам вже тоді буде зрозуміло, хто здобуде перемогу, і на які події надалі орієнтуватися", - додав Гетьман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні