На фронті загинув український журналіст

0
На фронті загинув український журналіст
На Куп'янському напрямку під час мінометного обстрілу з боку ворога загинув Володимир Петренко. Журналіст, волонтер, музикант.

Про це пише 24 канал.

Володимир Петренко, відомий у Малині як активний громадський діяч, відійшов на той світ 22 лютого під час ворожого обстрілу. Він був мобілізований у грудні 2023 року і служив у механізованому відділенні однієї з бригад ЗСУ.

Загибель Володимира Петренка
До війни Володимир працював у міській бібліотеці, вів розмовний клуб, займався журналістикою та музикою. Його життя обірвалося на 31-му році. Чоловік залишивши після себе спадщину активної громадської діяльності.

"Він був врівноважений, добрий, завжди готовий підставити плече підтримки", – згадують у Малинській міській раді.

Володимир Петренко був відомий не тільки як журналіст, але й як волонтер та музикант. Він активно долучався до культурного життя міста, був частиною духового оркестру "Малин".

Після закінчення університету імені Драгоманова, де він здобув фах з видавничої справи та редагування, Володимир працював у редакції "Малинські новини".

Крім того, військовий був залучений до благодійного фонду "Волонтер 2015", де він організовував акції на підтримку дітей-сиріт, учасників АТО/ООС та людей, які боролися з важкими хворобами. Захисник також ініціював висадження дерев у парку Героїв російсько-української війни.

Колеги Володимира згадують його як врівноважену, інтелектуальну особистість, яка завжди прагнула допомагати іншим.

Він до останнього подиху залишався вірним своїм побратимам, своєму народу та своїй Батьківщині. Ми пишаємося мужністю, сміливістю та силою духу нашого колеги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні