Буданов звернувся до українців: що сталось

8
Буданов звернувся до українців: що сталось
Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов закликав українців не драматизувати ситуацію на фронті.

Про це він сказав у кулуарах форуму «Україна. Рік 2024», передає кореспондент «Главкома».

«Не треба драматизувати ситуацію. Це перше, що я хочу сказати». Так Буданов відповів на запитання про те, який меседж, враховуючи нинішній стан справ на передовій, він хотів би передати українцям.



«Насправді ситуація мало відрізняється від тієї, яка, умовно, була вчора-позавчора, і яка була місяць тому. Подивіться, будь ласка, на факти, а не на риторику, яку всі намагаються розганяти, не розуміючи реального стану і не бачачи кількісних показників», – сказав Кирило Буданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Немає нічого худого ніж скотиняки від потросьонковської єс
Відповісти
Крадії це щось кажуть, саме за них така ситуація на фронті
Відповісти
Боже!! як все осто###ло!! Ці заяви, цей літній відпочинок в Криму,,ці казки уже непотрібні моєму батькові його немає????????
Відповісти
Буданов, чорт, любитель жерти згущонку під ліжком в казармі. Відправте діді десь на передову, нехай загине героям і крикне "Слава Україні!" перед москалями.
Давайте створим петицію: Буданова на передову. :))
Відповісти
Оці ідіотські поради залиш собі.,бо ми про тебе нічого не знаємо.от і покажи приклад, свій слідуючий призив бажано з передовой.
Відповісти
А не скаже краще, хто його намовив розповісти про причину смерті Навального? Нехай би самі сказали, ні? А, ну так, Героя отримав. Відробляв, бляв.
Відповісти
Що там з похоронами Навального?
Відповісти
Звертаюсь до модератора: досить пропускати коменти кремлівських посіпак. Ви з ними за одне? Я відносно Порошенка, він ,що зараз президент?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні