У ЗСУ назвали зброю, яка змусить рф відмовитися від окупації України

0
У ЗСУ назвали зброю, яка змусить рф відмовитися від окупації України
Україна почала використовувати дрони ще в часи проведення АТО, і з того часу цей підхід розвивається, заявив заступник головнокомандувача Збройних сил України Вадим Сухаревський на форумі "Україна. Рік 2024".

Про це пише Уніан.

"Погляди на застосування безпілотних систем у нас з'явилися ще давно, в 2016 році. Ще тоді ми почали скидати на голови противника гранати. Це стало мейнстрімом, і втрати противника через удари дронами стали зростати. І з роками ми отримали потужну базу та досвід застосування безпілотних систем на полі бою. Це найкращий досвід у світі", – розповів Сухаревський.

Він пояснив, що перед ним поставили три ключові мети із розвитку застосування безпілотних систем в Україні – це ефективність, системність та аналіз

"Підрозділ, який буде сформовано (Сили безпілотних систем – УНІАН), – це буде потужний кулак, який буде вирішувати реальні завдання на полі бою, яким буде надійним плечем підтримки для наших бойових бригад. Цей елемент дасть нам можливість асиметрично відповідати на будь-які дії противника, наносити йому максимальні втрати", – сказав заступник Сирського.

Він також додав, що Україна рухається до того, аби створити системний підхід до використання дронів на полі бою: "Ми маємо зробити те, що в майбутньому він ляже в усі підручники воєнної історії і буде розглядатися як ефективний приклад реакції у бойових діях у майбутньому. Теза, що генерали готуються до вчорашньої війни, відпала, і Україна є прикладом того, як воно має бути".

За словами Сухаревського, завдяки дронам, Сили оборони можуть зробити так, аби РФ відмовилася від ідеї окупації України: "Ми маємо відсікти від нашого солдата максимум засобів ураження противника. Безпілотні системи працюватимуть не лише в повітрі, це буде і на землі, і в морі. Це нестиме системний характер, ми маємо бачення, мету та підтримку".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні