У Польщі на протестах знову з’явилися плакати з проросійськими гаслами

0
У Польщі на протестах знову з’явилися плакати з проросійськими гаслами
24 лютого на акції протесту польських фермерів у прикордонному селі Зосині знову з’явилися плакати з пропутінськими гаслами, від яких організатори протестів відхрещуються.

Про це повідомила радіостанція RMF FM, пише Главком.

Плакати суперечливого змісту з'явилися під час візиту до Зосина міністра сільського господарства Польщі Чеслава Секєрського.

Їхній зміст збігався зі змістом гучного плакату з написом: «Путін, наведи порядок і в Україні, і в Брюсселі, і з нашими урядовцями».

Представник асоціації «Ошукане село», яка організовує протести фермерів, Веслав Гринь заявив про непричетність до вивішування таких плакатів.

«Приїжджають хлопці – я не знаю, з яких організацій, – які хочуть нашкодити фермерській громаді. Це не хтось із наших. Хтось приїжджає і хоче показати себе», – запевнив Гринь і додав, що фермери швидко зірвали плакати з провокаційними написами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні