У МЗС зробили заяву про здатність України виграти війну

1
У МЗС зробили заяву про здатність України виграти війну
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба виступив на дебатах Генасамблеї ООН щодо ситуації на тимчасово окупованих територіях України. В кулуарах він зазначив, що сьогодні у нього ще більше впевненості в нашій перемозі, ніж два роки тому.

Про це пише ТСН.

“23 лютого я відпрацював день в цій будівлі (штаб-квартира ООН в Нью-Йорку, – ред.) і сів в літак до України. І в принципі на момент мого приземлення в Україні нас вже як держави не повинно було існувати”, — зазначив Кулеба.

“Той факт, що ми з вами тут стоїмо, говоримо і продовжуємо боротися за перемогу — це вже велика перемога України. І всі, хто в нас не вірив, всі, хто казали, що нам кінець, всі, хто сумнівався — вони всі насправді глибоко помилилися. Так само, як зараз помиляються ті, хто вважають, що Україна не здатна виграти цю війну. Тому сьогодні, 24 лютого 2024-го року, у мене більше впевненості в нашій перемозі, аніж 24 лютого 2022-го року”, — додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кулеба ж дістав бойову лопату. от тільки до лінії фронту ніяк не дістанеться бо літак туди не літає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні