На міському кладовищі знайшли обгоріле тіло чоловіка

0
На міському кладовищі знайшли обгоріле тіло чоловіка
В Чернівцях на міському кладовищі жителі міста натрапили на обгоріле тіло чоловіка. На місце викликали поліцейських. Вони встановили особу загиблого – 62-річного чернівчанина. За фактом загибелі людини розпочали розслідування за статтею про вбивство. Наразі правоохоронці встановлюють обставини смерті загиблого.

Про це повідомили в поліції Буковини.

На страшну знахідку на місцевому кладовищі натрапили випадкові перехожі 23 лютого. Люди одразу зателефонували в поліцію і повідомили, що біля однієї з могил лежить обгорілий труп чоловіка. На місце одразу виїхали слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти.

«Оглянувши територію поліцейські виявили частково обгоріле тіло невідомого. Також поблизу була ​​​​пляшка із спиртовмісною речовиною. Попередньо на тілі чоловіка не було видно ознаки насильницької смерті», – повідомили в поліції Буковини в п’ятницю, 23 лютого.

Після слідчої процедури поліцейські забрали тіло чоловіка і направили на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті. Також правоохоронці встановили й особу загиблого – ним виявився місцевий чоловік віком 62 роки.

Відомості про подію слідчі поліції внесли до ЄРДР за ст. 115 КК України (Вбивство з приміткою нещасний випадок). Наразі триває досудове розслідування. Слідчі будуть встановлювати при яких саме обставинах помер чоловік, і чи не виявиться його смерть насильницькою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні