На які 5 країн НАТО може напасти рф

0
На які 5 країн НАТО може напасти рф
Країна-агресорка Росія може здійснити напад на якусь з країн Північноатлантичного альянсу, найбільший ризик є для Латвії, Литви, Естонії, Польщі та Румунії.

Таку думку висловив генерал-лейтенант запасу, кандидат військових наук, доктор технічних наук, професор, екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Романенко під час чату на Главреді.

"Імовірність цього (нападу Росії на країни НАТО – ред.) зростає. Росія може напасти на країни Балтії, Польщу, Молдову, Румунію. Хоча й інші варіанти не виключені", – зазначив генерал.

За його словами, поки що Росія більше лякає, ніж готова почати такого роду дії. Але він нагадав, що Україну Росія теж спершу лякала, а потім здійснила повномасштабне вторгнення.

"Україну вона теж лякала, і хтось цьому вірив, хтось ні, але потім росіяни перейшли до реалізації своїх погроз. Тому і на вищеназвані держави Росія теж може напасти", – припускає Романенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні