У місті на заході України 24 лютого оголосили днем тиші

0
У місті на заході України 24 лютого оголосили днем тиші
У другу річницю війни коломиян закликають утриматися від публічних заходів та святкувань й помолитись за тих, хто захищає нас на фронті і тих, хто загинув за Україну.

Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

24 лютого у Коломийській громаді оголосили днем тиші.

"Тихою молитвою цьогоріч вшануємо тих, хто береже нас від окупантів. Тих, хто поклав життя за нас. 24 лютого стане "днем тиші" у громаді. Я звертаюся до всіх, утримайтеся в цей день від публічних заходів, святкувань та будь-яких інших подій. Тихою молитвою та словами підтримки нашим захисникам і їх сім'ям ми проведемо цей день", - закликав мер Коломиї.

Він додав, що цієї суботи відбудеться панахида за загиблими в російсько-українській війні. Початок - о 14:00 на Алеї Слави (Коломийське кладовище). Також у храмах Коломиї відбудуться Служби Божі за Україну, воїнів, волонтерів, капеланів та всіх людей доброї волі, які працюють на перемогу та встановлення справедливого миру.

"Окрім цього, о 9:00 прошу всіх зупинитися та схилити голови під час загальнонаціональної хвилини мовчання. З гучномовців на території громади лунатиме повідомлення про неї", - додав Богдан Станіславський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні