Зеленский анонсував новий контранступ

0
Зеленский анонсував новий контранступ
Президент Володимир Зеленський заявив, що у 2024 році Україна планує не лише оборонятися, а й готувати новий контрнаступ.

Про це він заявив в інтерв'ю американському журналісту Брету Байєру, яке транслював телеканал Fox News, пише Главред.

За словами глави держави, в протистоянні з такою країною як Росія, навіть оборона – це велике завдання і виклик.

"Оборонятися - завдання номер один. Продовжувати нашу успішну історію на Чорному морі - ми будемо робити це. Я не буду вдаватися в деталі, але вони, росіяни, отримають сюрпризи. Південь важливий. Захист Сходу, де у них понад 200 тисяч солдатів, – теж дуже важливий", - сказав президент.

"І, звичайно, ми будемо готувати новий контрнаступ, нову операцію. Звичайно, я не кажу, що ми будемо просто стояти. Це залежить від багатьох речей", - зазначив Зеленський.

Також він прокоментував контрнаступ ЗСУ 2023-го року. Президент підкреслив, що потрібно думати і про життя бійців, тому що швидкий рух означатиме втрату людей, а якщо Україна втратить солдатів, вона втратить все.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні