Стало відомо, куди рф стягнула «величезну» кількість артилерії

0
Стало відомо, куди рф стягнула «величезну» кількість артилерії
Російські окупанти сконцентрували на кількох напрямках велику кількість людей і продовжують свої численні бойові дії, заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Про це пише Главред.

"В Авдіївці інтенсивність така ж, як і була. Тому що там не було далекого відходу (ВСУ, - ред.). Там все це відбувається… Ну практично відійшли 50-100-200 метрів. Чому? Тому що немає Авдіївки; немає можливості там далі вести оборону. Вона вся залита авіаційними бомбами", - розповів представник ОП.

За його словами, така ж ситуація склалася в районі Куп'янська на Харківщині і в районі Работино на Запоріжжі.

"Там ті ж самі інтенсивні бойові дії. Мар'їнка, Вугледар, Бахмут, Бахмутський напрямок тощо. Там, де й було, там і йдуть такої ж інтенсивності бойові дії. 80-90-100-110 боєзіткнень щодня. Величезна кількість артилерії (ворожої, - ред.) Є певні перегрупування (окупантів, - ред.)", - уточнив співрозмовник.

Разом з тим він додав, що ніяких особливих змін в тактиці того, що робить Росія по лінії фронту, не відбувається, а також закликав західних союзників передати Україні більше артилерії, дронів, далекобійних ракет і сучасних бойових літаків.

"Кількість високоточної зброї суттєво вирівняє все, що відбувається сьогодні на лінії фронту. Це буде зупинено. Це буде у набагато більшому обсязі знищено. Це буде розірвано з точки зору тилового забезпечення", - резюмував Подоляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні