Військовий із заходу України перейшов на бік рф

0
Військовий із заходу України перейшов на бік рф
Служба безпеки в Івано-Франківській області викрила на державній зраді жителя Коломиї, який перейшов на бік агресора під час окупації Криму.

Про це повідомили у відомстві.

За даними спецслужби, йдеться про жителя Коломиї, 1991 року народження. У 2011 році чоловіка призвали на строкову військову службу та розподілили до військової частини № 3009 Кримського територіального командування внутрішніх військ МВС України в Сімферополі. Там він склав присягу на вірність українському народу та служив до початку подій, пов’язаних з окупацією АР Крим у 2014 році.

"Підтримуючи ідеологію Російської Федерації та цінності "русского міра", військовослужбовець не виконав наказ керівництва внутрішніх військ МВС України на вихід із Криму. Слідчі СБУ встановили, що фігурант зрадив присязі на вірність українському народу та вступив на службу до військової частини № 6917 внутрішніх військ МВС РФ", - йдеться у повідомленні.

Чоловікові заочно оголосили підозру в державній зраді (ч. 1 ст. 111 ККУ). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

"Оскільки на даний час фігурант перебуває на непідконтрольній українській владі території, СБУ вживає комплексних заходів для притягнення його до відповідальності", - зазначили в СБУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні