Відома українська співачка вперше показала свого коханого

0
Відома українська співачка вперше показала свого коханого
Українська співачка Аліна Гросу анонсувала вихід нової композиції, прем’єра якої відбудеться вже у березні.

Артистка запостила фрагмент з романтичної композиції під назвою "Туман кохання" у себе на сторінці в Instagram, пише ТСН.

У короткому ролику Гросу демонструє різні емоції. Виконавиця йде вулицею у білому пальті, джинсах та білому светрі.

Під цим відео, напередодні виходу композиції, Аліна Гросу оголосила серед шанувальників челендж. Артистка попросила фанів показати тих, хто забрав їхнє серце. І першою опублікувала фото з коханим. У кінці відео Гросу розмістила кадр, де показала свого обранця. Цікаво, що на фотографії Гросу постає у весільній сукні, а її коханий - у костюмі. Окрім того, на пальці обранця співачки видніється обручка.

Раніше Гросу не говорила про те, що вона вдруге вийшла заміж. Втім, можливо цим фото виконавиця повідомила шанувальникам про важливі зміни у її особистому житті.

Як відомо, Аліна Гросу раніше була заміжньою за російським бізнесменом Олександром Комковим. Ексзакохані одружилися влітку 2019 року в Італії. Та вже за півроку після весілля подружжя розлучилося. Ініціатором розриву став Комков.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні