У парку на заході України знайшли валізу з тілом жінки

0
У парку на заході України знайшли валізу з тілом жінки
У результаті проведених невідкладних слідчих дій тернопільські правоохоронці розшукали чоловіка, який викинув валізу з тілом матері у парку.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області, передає Еспресо.Захід.

47-річному чоловікові, який заховав тіло загиблої матері у валізу та вивіз у парк оголосили підозру відповідно до частини 1 статті 297 Кримінального кодексу - наругу над тілом померлого.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відомо, що трагічна подія трапилася у п’ятницю, 16 лютого. До співробітників поліції надійшло повідомлення про те, що у Тернополі на території гідропарку "Сопільче" знайшли валізу, в якій знаходився труп невідомої жінки. За результатами проведеного розтину було встановлено, що жінка померла природною смертю від легенево-серцевої недостатності.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів для з’ясування обставин події. Правоохоронці здійснили побудинкові та поквартирні обходи і опитали місцевих жителів, опрацювали записи камер відеоспостереження Всі зібрані матеріали ретельно аналізували та вже через добу встановили особу зловмисника. Ним виявився уродженець Росії. Виявилося, що у валізі було тіло його 84-річної матері.

Чоловіка поліцейські затримали в Одесі. Як з’ясувалося, він разом із матір’ю проживав в різних містах України, протягом останніх 7 років вони орендували квартиру в Тернополі.

"Зі слів зловмисника, жінка тривалий час хворіла та напередодні померла. Він злякався, помістив її тіло у валізу та вивіз у парк. Після цього втік з Тернополя", – зазначають у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні