Переваги використання газових котлів*

0
Переваги використання газових котлів*
Якщо вам потрібно забезпечити дім теплом, варто скористатися таким різновидом техніки, як котли газові. Сучасне опалювальне обладнання дозволить вам створити затишок у вашій оселі та встановити необхідну температуру повітря в приміщенні. В чому ж перевага газових котлів і чому вам варто встановити такий у своєму домі?

Основні переваги



На відміну від котлів, що працюють на інших типах палива, газові прилади мають низку переваг:

  • зручність в експлуатації – достатньо один раз встановити налаштування і насолоджуватися теплом кожного дня;

  • високий ККД – пристрій має гарний рівень тепловіддачі при не високих витратах палива;

  • швидкість опалення – газовий котел не потребує істотного розігріву, вже через кілька годин після ввімкнення у приміщенні можна досягти необхідної температури повітря;

  • можливість підключення до системи гарячого водопостачання для одночасного підігріву води й економії на сторонніх приладах;

  • низький рівень шкідливих викидів у повітря.


  • Щоб встановити такий опалювальний пристрій, потрібно мати можливість підключення до газової магістралі. Окрім цього, конструкція котла передбачає необхідність виведення продуктів горіння назовні. Часто вони потребують повноцінного димаря, через що не можуть бути встановлені у багатоквартирних будинках та офісах.


Різновиди



В продажу можна знайти газові котли:

  • одноконтурні – використовуються лише для опалення;

  • двоконтурні – здатні одночасно гріти приміщення і підігрівати воду в крані;

  • комбіновані – працюють на опалення і на нагрів води, але на відміну від двоконтурних моделей гріють її через баки ГВП, в яких є теплообмінник, це забезпечує можливість підтримування стабільної температури.


  • Важливо правильно обрати й тип системи керування. Попри те, що котли з ручним налаштуванням коштують дешевше і є простішими в обслуговуванні, саме обладнання з електронним керуванням дозволяє автоматизувати роботу всіх датчиків, а також, за необхідності, перекрити постачання палива. А це додаткова безпека, що є найголовнішим при виборі газового обладнання.

    У магазині Romstal ви можете знайти всі варіанти від найкращих світових та вітчизняних виробників. Вибирайте газовий котел за своїми потребами й забезпечте тепло в домі за вигідною ціною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні