Український актор розповів, як на початку війни зіштовхнувся з військовим рф

0
Український актор розповів, як на початку війни зіштовхнувся з військовим рф
Популярний український актор, зігравший у серіалі "Жіночий лікар", Ярослав Шахторін розповів, що на початку повномасштабного вторгнення зіштовхнувся обличчям до обличчя з окупантом.

Про це пише ТСН.

"По-справжньому страшно було, коли вони обходили будинки. До нас зайшов солдат, може, молодший за мене. Він був у повному спорядженні, зі зброєю, щоправда, мав трохи розгублений вигляд. Вже після, коли ми почули, що робили ці нелюди в інших селах і містах, то зрозуміли, що нам просто пощастило", - сказав Ярослав.

Також він розповів, що на початку великої війни думав, що нічого не боїться, проте 24 лютого 2022 року змінило його думку. Але, аби не дати окупантам жодних шансів, Шахторін з батьком домовились, що вночі чергуватимуть по черзі.

"Робили патрони, готувалися, у нас було стільки ентузіазму! По нашій вулиці їздили бронеавтомобілі "Козак" і "Варта". Здавалося, ніби ще трохи і вони знищать це російське сміття. Згодом ми зрозуміли, що цей бій буде довгим й дуже складним", - каже актор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні