«Пік настане навесні»: Буданов розповів про план, який активувала рф

0
«Пік настане навесні»: Буданов розповів про план, який активувала рф
Країна-агресор Росія поряд з військовими діями прагне створити проблеми в українському суспільстві та збройних силах.

Про це очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив в інтерв'ю The Washington Post, пише Главред.

За його словами, Москва нещодавно активувала план, який поєднує в собі дезінформацію та спроби вбивства відомих українців, щоб спровокувати розбрат в Україні та послабити рішучість українських військових.

За його словами, пік настане навесні та буде супроводжуватися потужними військовими атаками, спрямованими на те, щоб скористатися будь-якою ворожнечею всередині країни.

Буданов додав, що Росія планувала фальшиві операції проти українських політиків, які можна було б використовувати для розколу суспільства шляхом звинувачення влади.

"Ще одним прикладом, який він навів, була недавня заява експрезидента Росії Дмитра Медведєва про те, що президент Франції Еммануель Макрон скасував поїздку до Києва минулого тижня, тому що побоювався там вбивства. Приблизно в той же час в Інтернеті було опубліковано відео, яке нібито демонструє репортаж французького новинного каналу France 24, в якому робиться те ж саме", - пише WP.

При цьому французькі офіційні особи заперечують скасування візиту з міркувань безпеки і заявляють, що Макрон приїде з візитом в Україну до середини березня.

Буданов заявив, що інцидент був частиною російської операції.

"Це всі елементи однієї і тієї ж великої ідеї", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні