У Польщі назвали винних у блокаді українського кордону

1
У Польщі назвали винних у блокаді українського кордону
Президент Польщі Анджей Дуда відреагував на ситуацію на польсько-українському кордоні та поклав відповідальність за протести на агресію Росії.

Про це польський президент сказав в інтервʼю "Українському радіо", пише ТСН.

Дуда сподівається, що конфлікт буде вирішений шляхом тристоронніх перемовин між владою Польщі, Україною та протестувальниками.

Він додав, що проблемі із українським продовольством існувала від самого початку російської агресії.

"Вона почалася через російську агресію проти України. Тому що давайте пам'ятати, що в усьому винна саме російська агресія проти України, а не хтось інший. Якби не було російської агресії проти України, то цієї проблеми не виникло б взагалі. Проблема в тому, що Росія напала на Україну", - пояснив він.

Водночас Дуда наголосив, що акція польських фермерів є законною і вони мають повне право на протест. Ба більше, він запевнив, що польська влада буде його захищати.

"У нас були певний час тому протести водіїв, профспілок, також асоціації водіїв вантажівок. І цей протест був зупинений саме в результаті переговорів з владою, в результаті домовленостей, які були досягнуті, можна сказати, в тристоронній формулі Польща - Україна - водії", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сам бачив, як путін розсипав зерно і топтався по ньому
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні