Які сни попереджають про небезпеку

0
Які сни попереджають про небезпеку
Річ у тому, що уві сні наша підсвідомість та інтуїція не придушуються свідомістю, тому бажано не ігнорувати образи, які виникають уві сні та якими наша інтуїція натякає на можливу небезпеку. Адже через сновидіння підсвідомість «говорить» з нами. Але не прямо, а мовою символів.

Про це пише ТСН.

Сни, що попереджають про небезпеку
Коли сниться, що випадають зуби. Зуби енергетично символізують захист людини та її соціальний статус. Співрозмовник із гнилими зубами викликає підсвідоме бажання триматися якомога далі. Тому сон, у якому ви втрачаєте зуби, може вказувати на неприємні зміни, хвороби та втрату поваги навколишніх. Втрата зубів із кров'ю натякає на хворобу родича чи сварку з близькою людиною, яка, найімовірніше, закінчиться розривом.

Смерч чи ураган. Образ сильного вітру завжди пов'язаний із кардинальними змінами та гнівом природи. Якщо наснився смерч, що несе руйнування, то це попередження про події, які ви не в змозі змінити. Якщо вітер, що приснився, не зруйнував вашу оселю і не завдав збитків, то ви, найімовірніше, хоча й опинитеся в небезпечній життєвій ситуації, та зможете уникнути небезпеки.

Розлита вода на підлозі. Водний потік – це символ стабільної сильної енергетики, тому навіть якщо сниться бурхлива гірська річка, це ще не означає небезпеку. А от якщо сниться розлита вода на підлозі в приміщенні або будинок, що наповнюється водою, то, найімовірніше, можна очікувати великих сліз.

Хижі дикі тварини. Хижаки символізують велику та некеровану силу, яка залежить від емоцій та непідвладна логіці. Напад хижих тварин уві сні – це пряме попередження про фізичну загрозу вашому здоров'ю.

Полум'я, пожежа, вибухи. Вогонь, як відомо, найнепередбачуваніша і найяскравіша стихія. Енергетика вогню зачаровує, але до цього захоплення потрібно ставитися з розумною обережністю. Якщо вам сниться некерована стихія вогню, пожежа чи вибухи, це говорить про небезпеку матеріальних втрат.

До чого сняться мертві дерева та зів'ялі квіти. Здоров'я, довге життя та стійкість зазвичай асоціюються з рослинами. А от мертві дерева з гнилим чи засохлим корінням, зів'ялі або висохлі рослини, особливо квіти, найчастіше сняться до хвороб, невдач і втрат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні