Вночі у селі авто злетіло з дороги: постраждали діти

0
Вночі у селі авто злетіло з дороги: постраждали діти
У селі Магала водій автомобіля BMW 520 не впорався з керуванням і з’їхав в кювет, де перекинувся. Унаслідок чого двоє дітей були госпіталізовані.

Про це повідомили у поліції Чернівецької області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у ніч на 19 лютого в Чернівецькому районі.

"Водій автомобіля "BMW 520", 2006 року народження, рухаючись по автодорозі "Н-10" в адміністративних межах села Магала, не впорався з керуванням, допустив з’їзд авто в кювет з подальшим перекиданням. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирок автівки, віком 8 та 16 років, отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч.1 ст.286 ККУ). Наразі триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні