Відомий український телеведучий втік до росії

0
Відомий український телеведучий втік до росії
Український телеведучий Вадим Абрамов, який отримав визнання після проекту "Ревізор", поїхав до Росії. Відомо, що до 2016 року він жив і працював в Україні, проте потім залишив країну, сказавши, що їде жити в інше місце. Куди саме він тоді переїхав - невідомо.

Про це пише УНІАН.

У той же час його співведуча Анна Жижа говорила про те, що Абрамов працює за кордоном на різних проектах в якості редактора.

Однак уже в 2022 році стало відомо, що Абрамов живе в Росії. У той час він вже працював на одному з розважальних каналів країни-агресора "П'ятниця!"

У 2023 році, незважаючи на повномасштабну війну в рідній Україні, він продовжив працювати в РФ. Він став ведучим проекту "Чотири дачі". В рамках шоу він їздить по дачах росіян і інспектує їх.

Про позицію Вадима Абрамова щодо вторгнення Росії в Україну - невідомо. Проблема в тому, що його соцмережі закриті, тому дізнатися його думку не надається можливим.

До слова, в інформаційному просторі він також не виступав із засудженням злочинного режиму Кремля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні