Донька відомої української акторки знялася в російському серіалі

0
Донька відомої української акторки знялася в російському серіалі
Дочка української акторки Ольги Сумської - Антоніна давно живе у Москві. Ба більше, вона мовчить про війну, навіть після початку повномаштабного вторгнення. А зараз жінка знялася в російському серіалі та не соромиться цього.

Про це повідомляє Styler.

Що відомо про Антоніну Паперну
Навіть при тому, що Ольга Сумська від перших днів повноцінного вторгнення залишалася в Україні і виражала підтримку своєму народу, її дочка вирішила залишитися в Росії та продовжити там розвивати свою акторську кар'єру.

Практично через два роки великої кровопролитної війни Антоніна Паперна взяла участь у серіалі "Постукай у мої двері в Москві", який є адаптацією популярного турецького серіалу.

Паперна назвала адаптацію цього серіалу "великим проєктом". У серіалі вона виконала роль Аліни, колишньої коханої головного героя, у якої намагаються викликати почуття ревності. Це одна з ключових ролей за сюжетом, хоча не є головною.

Антоніна продовжує жити зі своїм чоловіком, актором серіалу "Кухня" Володимиром Ягличем і дітьми в Росії.

Ольгу Сумську неодноразово критикували за позицію своєї дочки, проте вона завжди вказує, що її душа болить за власну дитину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні