Хто може стати новою жертвою путіна після вбивства Навального

0
Хто може стати новою жертвою путіна після вбивства Навального
У диктатора Володимира Путіна ні всередині Росії, ні за кордоном немає опозиції, яка могла б йому завадити, але це не означає, що він не продовжить убивати.

Про це заявив російський соціолог Ігор Ейдман, пише Главред.

"Навальний, на відміну від Пригожина, який був небезпечний для Путіна, нічим не міг йому завадити, окрім своєї позиції", - підкреслив він в інтерв'ю Главреду.

Опозиціонер зазначив, що Путін стикався з нею багато років, і за весь час це ніяк йому не зашкодило. Він також відповів на питання про те, чи може бути Ігор Гіркін наступною жертвою Путіна.

"Путін - параноїк. Навальний явно був для нього подразником і Путіна злило саме його існування, але чи є Гіркін для нього таким самим подразником - невідомо. Путін, ймовірно, продовжить вбивати опозиціонерів, але хто це буде - я гадати не наважуюся", - додав Ейдман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні