Три знаки Зодіаку, які від природи є енергетичними вампірами

0
Три знаки Зодіаку, які від природи є енергетичними вампірами
Не даремно ж після спілкування з деякими персонажами приходить почуття глибокої втоми та спустошення. Той хто хоч раз відчув на своєму прикладі, це ніколи не забуде — що означає зустріти енергетичного вампіра. І це не містика, а наша сіра і нудна реальність.

Про це інформує Ukr.Media.

Лев. Дивно, дивно, але, на жаль, реально. У багатьох представників гордого Лева є подібна схильність. Деякі навіть неусвідомлено примудряються тягнути сили трохи більше, ніж потрібно з оточуючих.

Це відбувається під час спілкування і переважно непомітно. Тому що не виходить за межі норм енергообміну. Тому що всі ми трохи вампіри та трохи донори це нормально.

Але є і такі Леви після спілкування з якими єдине бажання, це кудись впасти і відключитися годин двадцять. Тому що втома навалюється як снігова куля.

І швидше за все представник Лева сам не зрозумів чи не зрозуміла, як так вийшло. Тому що ті з них, хто розуміє як це працює, особливо не налягають на одного співрозмовника. А намагаються брати енергію небагато, але у великої кількості людей.

Діва. З цими товаришами в плані вампіризму не все так просто, як здається на перший погляд.

Багато з представників Діви знають що мають таку особливість, вміють їй чудово користуватися коли це потрібно. Але найнеприємніше в тому, що вони можуть повністю контролювати весь процес.

Їм навіть для цього не завжди треба знаходитися поряд, досить недовго поспілкуватися... Для того, щоб згодом мати доступ до їжі на відстані.

Зрозуміло, що не всі представники Діви відкривають та розвивають у собі подібний талант. Тому не варто зайвий раз дихати на них часником і тикати осиновими кілочками. Діви цього не люблять.

Водолій. Проти природи не попреш... Річ у тім, що представники Водолія теж мають цей цікавий дар. Але їм найскладніше у цьому плані.

Ні, відкрити, усвідомити, зрозуміти і прийняти Водоліям якось легше ніж іншим. Але розвивати їм подібний дар найнебезпечніше.

Тому що Водолії найлегше на нього підсідають. Натура щось бурхлива емоційна, емоцій хочеться отримувати все більше... А швидко цього досягти можна лише через негатив. На решту потрібно докладати більше зусиль.

А разом із цим непомітно псується характер, стосунки з оточуючими, близькі перестають бути такими. Тому що ніхто не хоче терпіти постійні істерики та невдоволення... А контролювати процес стає все важчим і важчим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні