Українців попереджають про сніг та морози

0
Українців попереджають про сніг та морози
В Україну найближчими днями повернуться морози та дощ з мокрим снігом. Так, подекуди стовпчики термометрів уночі опустять до позначки -9 градусів.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру, пише OBOZ.UA.

Так, у понеділок, 19 лютого, погода буде хмарною з проясненнями. У більшості областей опадів у цей день не очікується, лише на Волині, Львівщині та Закарпатті подекуди буде дощ з мокрим снігом. Вітер північний з переходом на південно-східний, зі швидкістю 5 -10 метрів за секунду.

Температура вночі в середньому опуститься до -1...-5 градусів, зокрема у північно-східних областях до -7 градусів, у південній частині до -1 градуса. Вдень від -2 градусів до +3 градусів. А в деяких західних областях очікується +2...+8 градусів тепла. У столиці та області також буде хмарно з проясненнями, температура вночі від -2 до -4 градусів морозу, а вдень від 0 до +3 градусів тепла.

У вівторок, 20 лютого, на заході України та в північних областях очікується мокрий сніг та дощ. В решті областей переважно без опадів, погода буде хмарною із проясненнями.

Температура вночі в середньому опуститься до -1…-3 градусів, у північно-східних областях подекуди морози сягатимуть -9 градусів, у західних областях до -1 градуса. Вдень очікується від 0 до +2 градусів. Зокрема найтепліше буде на заході України – +3…+8 градусів, найпрохолодніше – на сході: +2…-2 градуси.

У середу, 21 лютого, мокрий сніг із дощем пошириться і в східних областях. Опадів синоптики не передбачають лише на півдні України. Очікується південний вітер зі швидкістю 5-10 метрів за секунду.

Температура повітря уночі очікується на рівні від +1 до -1 градуса, на сході України — -3…-5 градусів. Вдень в середньому очікується +4…+6 градусів, на сході Україні від 0 до +2, водночас на заході +5…+8 градусів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні