На заході України під час ВЛК чоловік порізав собі вени

0
На заході України під час ВЛК чоловік порізав собі вени
Народний депутат від партії «Слуга народу» Георгій Мазурашу повідомив про мобілізоване, яке подерся собі вени ножем прямо при проходженні ВЛК.

Подробиці він повідомив у суботу, 17 лютого, на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, чоловіка мобілізували «за свавіллям» із готельного номера. Спочатку ним зайнялися прикордонники, приписавши спробу незаконного перетину кордону та передали військкомам.

« Військкоми знущалися з чоловіка, військовий квиток з позначкою про зняття з обліку забрали, оформили новий і написали, що він «придатний». Із третьої спроби оформили у військову частину », – написав нардеп.

Він також зазначив, що поліцейські, яких неодноразово викликав постраждалий від дій працівників ТЦК, лише сміялися та виїжджали.

Самого ж чоловіка змушували спати у підвалі.

« У результаті мобілізований кидався з ножем на лікарів, які не хотіли чувати про його проблеми зі здоров'ям і писали «години», і порізав собі вени. Живий. Наша «совкова» система таки хоче загнати його на фронт », – написав Мазурашу.

Підсумував історію нардеп фразою про необхідність «мобілізації здорового глузду».

Весь текст нардепа нижче:





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні