На фронті загинули двоє військових з Волині

0
На фронті загинули двоє військових з Волині
10 лютого 2024 року на Запорізькому напрямку загинув 44-річний Герой з Волині Анатолій Баранчук.

Про це повідомили у Камінь-Каширській громаді.

Зазначимо, це вже друга сумна звістка у громаді за це день. 17 лютого на фронті передчасно згасла життєва свічка воїна з Волині Сергія Гальома.

«Виконуючи військовий обов'язок із захисту України від російських окупантів, загинув наш краянин, відважний воїн української держави, житель міста Каменя-Каширського – Баранчук Анатолій Леонідович, 1979 року народження», - розповіли у дописі.

Життя солдата обірвалося на Запорізькому напрямку 10 лютого 2024 року.

«Спочивай у мирі та спокої, якого не судилося дочекатися, наш хоробрий Герою. Камінь-Каширська міська рада висловлює щирі і сердечні співчуття рідним людям Анатолія Баранчука. Господньої підтримки та опіки Вам у час глибокої скорботи», - висловлюють співчуття у громаді.

Деталі прибуття скорботного кортежу із загиблим солдатом повідомимо додатково.



На війні з російськими окупантами загинув Герой з Волині Олександр Смолярчук. Захисник загинув 17 лютого.

Про це повідомив Роман Дудін у фейсбуці.

Олександр Смолярчук від рядового строкової служби дійшов до начальника карного розшуку Любомльського райвідділу поліції, мав спеціальне звання майор.

Звільнившись з лав поліції присвятив себе родині. З початком повномасштабного вторгнення, офіцерських посад для нього не знайшлось.

«Олександр Смолярчук прийняв чоловіче рішення та добровільно пішов у ЗСУ на посаду сержанта, не розповідаючи байки про те, що це йому не личить. Це був Патріот, професіонал офіцер, люблячий син, батько та чоловік. Саме з таких людей мала формуватись Нова Україна. Батьки виховали Гідного сина, а його сини мають завжди памʼятати характер та вчинки Батька. Неймовірний сум. Йдуть найкращі. Спочивай з миром Брате», - повідомили у дописі.

«Саша був вірний присязі, був вірний собі та своїй Батьківщині. Саша був Справжнім. Маючи офіцерське звання в поліції, добровольцем вступив в лави ЗСУ на посаду сержанта. І гідно служив. Ні розум ні серце не хочуть сприймати це жахіття, але це реалії нашого сьогодення… Ми щодня втрачаємо Найкращих. Любомль - маємо ще одного Янгола-Захисника. Він віддав нам стукіт Свого Серця. Пам’ятайте ціну спокійного сну. Р. S.Підтримайте молитвою дружину Катю, вона надзвичайно світла, добра… Моліться і за синочків та батьків Саші. У них почалися страшні випробування», - пишуть у групі Волонтерська допомога Любомль Волинь у фейсбуці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні