Росіяни перекидають важку зброю у напрямку українського міста

0
Росіяни перекидають важку зброю у напрямку українського міста
Партизани кримського руху "АТЕШ" розвідали маршрут перекидання росіянами важких гармат "Гіацинт-Б" в Євпаторії у тимчасово окупованому Криму. Агенти підпілля змогли зафіксувати маршрут перекидання чотирьох 152-мм буксируваних гармат.

Фото опублікували на сторінці руху "АТЕШ" в Telegram 16 лютого.

"Перекидання було здійснено в бік виїзду з міста в напрямку Сімферополя. Вивчення маршрутів системного перекидання різного типу техніки може допомогти Силам оборони України у плануванні точкових ударів по скупченню окупантів та їхньої техніки", - сказано в повідомленні.

Примітно, що 4 лютого ЗСУ заявляли про ліквідацію однієї з таких гармат. Швидше за все їх везуть на заміну через системну та ефективну роботу контрартилерійських розрахунків СОУ.

"Наше завдання допомогти окупантам не довезти їх до заданої точки прибуття. Нам потрібна будь-яка інформація про пересування і місця дислокації як і техніки окупантів так і їхнього особового складу", - написали в "АТЕШ".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні