Які номери будинків та квартир приносять щастя

0
Які номери будинків та квартир приносять щастя
Нумерологи переконують, що числа також несуть в собі певну енергетику і здатні впливати на наше життя. Тому номер квартири має безпосередній вплив на її мешканців. Число на дверях може наділяти людей силою, успіхом і благополуччям. Розповідаємо, які номери квартир приносять удачу і як вирахувати щасливе число.

Про це пише ТСН.

Які номери квартир приносять удачу
Спеціалісти зазначають, що найщасливішим номером будинку чи квартири буде той, який містить нуль. Оскільки нуль – це символ початку, гармонії та завершеного ідеалу. Тому в усіх мешканців цієї квартири будуть успішними проекти, всі починання і міцні стосунки.

Щоб визначити, чи приноситиме вам щастя адреса, треба скласти всі цифри номеру квартири чи будинку. Наприклад, номер квартири 68 – 6+8=14, 1+4=5. Ви отримали цифру 5. Це число визначатиме, чи буде прихильною до вас удача.

Щасливі номери квартир: значення чисел

Номер 1 – символізує вдалий початок, щасливий збіг обставин. Все завершуватиметься успішно, можна без страху розпочинати нові справи. Енергетика житла буде сприяти усім починанням в роботі, грошах і стосунках.

Номер 3 – Таке число обіцяє мешканцям оселі багато щастя та благополуччя. У домі пануватиме достаток, між подружжям – любов та взаємоповага.

Номер 4 – життя в такій оселі буде спокійним та гармонійним. У мешканців ніколи не буде проблем із грошима, на роботі, у сімейних стосунках.

Номер 5 – цей номер має прекрасну фінансову енергетику. Мешканці такої оселі можуть розраховувати на великі гроші та успіх.

Номер 7 – одне з найщасливіших чисел. У цій оселі завжди пануватимуть мир, гармонія і достаток. Сімейне життя складеться вдало, а проблем на роботі чи з грошима ніколи не буде.

Які номери квартир зі складною енергетикою

Номер 2 – у мешканців будинку може бути дисбаланс в особистому та професійному житті. Щоб вирівняти енергетику, треба правильно розставити пріоритети та приділяти достатньо уваги як своїм близьким, так і кар’єрі. Також не варто забувати про себе, тоді життя буде гармонійним і спокійним.

Номер 6 – мешканцям такого житла може не вистачати позитивних емоцій та комфорту. Тому важливо оточити себе гарними речами і завжди підтримувати порядок в домі.

Номер 8 – якщо невміло розпоряджатися своїми фінансами, то мешканці житла можуть мати проблеми з грошима.

Номер 9 – мешканцям квартири з цим номером важливо не перевтомлюватися і не брати на себе багато відповідальності, бо можна швидко вигоріти і не досягнути поставлених цілей у житті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні