Росія запускає масштабну операцію «Перун» проти України

0
Росія запускає масштабну операцію «Перун» проти України
Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє про запуск Росією нової потужної інформаційної операції під назвою "Перун", метою якої є виправдання агресії проти України та маніпуляції щодо реальної ситуації в країні.

Про це ГУР повідомляє у Telegram.

"У межах цієї операції ворог планує залучити іноземних журналістів, медійних осіб та блогерів для виправдання агресії проти України та висвітлення ситуації довкола нашої Держави з вигідних для кремля позицій", - кажуть в розвідці.

"Щось із цього буде закидуватися знову через західні ЗМІ, яким ми довіряємо більше. І буде такий інформаційний шум, власне ми частину його вчора спостерігали. Про те, що Сирський – м’ясник і так далі, ці всі речі досить таки примітивно викладалися", - заявив парламентар і нагадав, що серед таких "вкидів" була і інформацію про родину Сирського, яка живе в Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні