Майор ЗСУ розповів, скільки українців можна мобілізувати

1
Майор ЗСУ розповів, скільки українців можна мобілізувати
В Україні триває повномасштабні війна. Щоб перемогти російського ворога, потрібна мобілізація.

Про це пише зазначив майор ЗСУ Єгор Чечеринда, пише 24 канал.

Скільки людей треба війську
Україна працює над закопроєктом про мобілізацію вже тривалий час, наголосив Чечеринда. Натомість ворог використовує цей період для навчання.

"За ці два роки їхня армія стала фаховою. Треба усвідомити, що по той бік фронту воюють не дурні", – підкреслив він.

Нашому війську потрібні люди. Військовослужбовець припустив, що принаймні біля 10 тисяч людей можна мобілізувати з кожної області.

"З огляду на масштаби нашої країни, якщо розглянути області і відкинути окуповані регіони, залишається 23. 250 тисяч (потрібно у війську – 24 Канал) – значить по 10 тисяч людей з кожного регіону. Я думаю, це та кількість людей, яку можна мобілізувати за кілька місяців. В нас достатньо велика країна і достатньо патріотичних, військовозобов'язаних людей", – сказав Чечеринда.

Разом з цим він пригадав і ухилянтів, які незаконно перетнули український кордон. Майор ЗСУ назвав їх де-факто злочинцями.

"В нас, на жаль, зникла ця патріотична теза, що чоловік має захистити родину, місто, державу. У нас перестало бути модно захисником. В окремих випадках є. Але немає загальнонаціонального духу. Натомість модно бути ухилянтом. Я бачу відео як вести себе на ВЛК, як перепливти Тису, скільки заплатити за довідку. Ухилянство – це злочин в умовах війни", – підкреслив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В тилу мільйон військових! Для чого?Де ротація?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні