Відомий український ведучий вчетверте не зміг стати на військовий облік

0
Відомий український ведучий вчетверте не зміг стати на військовий облік
Український ведучий Анатолій Анатоліч продовжує свої спроби стати на військовий облік. Нагадаємо, минулого тижня він втретє ходив до ТЦК, але тоді потрібно було взяти документи в іншому районі, де числиться чоловік.

Про це пише УНІАН.

Сьогодні ж, 14 лютого, він вирішив завершити нарешті цю справу та пішов до центру комплектування в Оболонському районі, куди його направляли раніше.

"День всіх закоханих. В моєму випадку це - День всіх закоханих в ТЦК, бо сьогодні приймальний день на Оболоні. Я знову туди йду, щоб закінчити цю епопею з документами. Подивимося, давайте ваші ставки, що буде сьогодні?" - розповів Анатоліч.

Проте вже через кілька секунд чоловік помітив величезну чергу біля будівлі ТЦК.

"Я вже бачу десятки чоловіків, які стоять на вулиці... Мені сказали, що понеділок та вівторок - це дні для тих, кому прийшла повістка, відповідно приходьте в середу. От я і йду в середу, а тут просто жесть. Це всі на вулиці, ті, кого ще не пускають всередину", - показав людей на вулиці чоловік.

Анатолій все ж потрапив всередину, але сьогодні йому знову не вдалося закрити своє питання.

"Швидко все закінчилося. Розповідаю, мене записали в чергу. Сказали: "Ви можете чекати, але ви не потрапите сьогодні". 165 людей зараз в черзі. Сказали, що може вже будуть приймати не тільки по середах і п'ятницях, тому приходьте ще завтра. Я 166 в черзі", - обурився ведучий.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні