На заході України жінка розбилася на смерть, випавши з 10 поверху будинку

1
На заході України жінка розбилася на смерть, випавши з 10 поверху будинку
У Тернополі з вікна десятого поверху багатоповерхівки на припаркований автомобіль впала 35-річна жінка. Вона загинула.

Про це повідомили у поліцїі Тернопільської області.

Нещасний випадок трапився на вулиці Сахарова. Про падіння з багатоповерхівки на лінію "102" поінформували очевидці. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та екстрена медична допомога.

"У ході перевірки з'ясувалося, що загибла - тернополянка 1988 року народження. Жінка випала з 10 поверху та впала на припаркований автомобіль. Сусіди позитивно відгукуються про родину, яка виховувала двох малолітніх дітей", - йдеться у повідомленні.

Зі слів чоловіка, вони з родиною повернулися додому. Дружина залишилася на сходовій клітці, аби покурити. Проте вона довго не поверталася і він вийшов подивитися чи все гаразд. Жінки не застав, але він побачив відчинене вікно. Коли підійшов та визирнув, то побачив внизу натовп і тіло своєї дружини.

Слідчі внесли даний факт в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ з поміткою "нещасний випадок". Наразі триває розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куріння вбиває!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні