«За іншою стратегією»: військовий розповів, чи піде рф в новий наступ на Київ

0
«За іншою стратегією»: військовий розповів, чи піде рф в новий наступ на Київ
Російські окупанти можуть знову спробувати піти на Київ, але цього разу будуть використовувати іншу стратегію. Росіяни швидше за все вдадуться до повітряно-десантної операції.

Про це розповів засновник батальйону спеціального призначення "Хорт" Павло Патарецький з позивним "Булат", пише УНІАН.

"При наступі потрібна потрійна перевага - це якщо тебе ніхто не чекає. Якщо ж тебе чекають, то перевага повинна бути в п'ять разів. Тоді, можливо, буде успіх. Але все одно, на мою думку, наступ буде. Цього разу за іншою стратегією. Це скоріше буде повітряно-десантна операція з серйозною артпідготовкою. Будемо боротися", - зазначив захисник.

За його словами, ця війна - на роки, тому не може закінчитися деокупацією Криму, а закінчиться лише розпадом Росії.

"Крім того, у нашого ворога мають забрати ядерну зброю. А Україна повинна обов'язково вступити в НАТО. І тільки тоді можна буде видихнути. В інших випадках - це буде не Перемога, а лише перерва до наступної російської наступальної операції", - пояснив Патарецький.

При цьому він вказав, що якби Україна не віддала Крим в 2014 році, то широкомасштабна війна почалася б раніше.

"Росіяни зайшли, зайняли позиції. І три дні взагалі нічого не відбувалося. Вони вичікували, якою буде наша реакція. Але опору практично не було. Були мітинги, були прапори проти автоматів, були спів гімну в той час, коли потрібно було стріляти хоча б у повітря. Наша реакція була ніяка. Ніхто не зробив навіть попереджувального пострілу в повітря. Хоча ми були зобов'язані захищати нашу українську землю. Але з боку української влади була повна бездіяльність", - підсумував військовий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні