У росіян серйозні проблеми на фронті: у чому причина

0
У росіян серйозні проблеми на фронті: у чому причина
За даними української воєнної розвідки, росіяни останнім часом зменшили використання РСЗВ "Смерч" та "Ураган". Передусім це пов'язано з дефіцитом боєприпасів до них. Окрім того, у ворога є проблеми з постачанням якісних снарядів. Однак це ще не все.

Про це 24 Каналу заявив офіцер ЗСУ Тарас Березовець.

"Їм вдалося поставити на потік, на серійне виробництво. Тому кількість атак БпЛА противника на наші підрозділи невпинно зростає. Втім і тут у противника не без проблем. Їхній основний, найбільш небезпечний БпЛА "Ланцет" зазнав серйозних модифікацій", – наголосив офіцер ЗСУ.

Передусім через те, що у Підмосков'ї було знищено виробництво оптики для цих російських дронів. Тому росіяни зменшили кількість камер на таких безпілотниках до чотирьох.

"Це суттєвий відступ від їхньої власної технології виробництва. Утім противник налагодив виробництво інших сучасних російських систем", – сказав Березовець.

До того ж Іран передав Росії технології виробництва "Шахедів". Їх активно використовують не лише для ударів вглиб України, але і по прикордонних територіях.

Для окупантів нині критично важливо створити ефект "невпинних атак". Усе, аби виснажити українські підрозділи, багато з яких перебувають на полі бою без ротації. Ворог хоче створити загрозу на одному з напрямків.

"Нині усі ці їхні плани зазнають невдачі. Проте противник, не спиняючись перед шаленими втратами свого особового складу і техніки, продовжує свої часто безрезультатні, але шалені атаки", – розповів офіцер ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні