На війні загинули 8 Героїв із заходу України

0
На війні загинули 8 Героїв із заходу України
Сьогодні, 14 лютого, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Богдан Лука
Воїн був сапером у складі 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша, 420 батальйону інженерно-саперного взводу. Загинув у Харківській області.



Роман Бобрик
Житель селища Східниця Дрогобицького району. Загинув 17 січня 2023 року на Донецькому напрямі.



Богдан Коваль
З перших днів повномасштабного вторгнення став добровольцем. Служив у 67 батальйоні 103 бригади ТрО та виконував бойові завдання з захисту України на передових позиціях фронту. 24 січня 2024 року Богдан отримав важкі поранення в районі населеного пункту Табаївка на Харківщині. Внаслідок отриманих поранень, 11 лютого 2024 року помер у Київському госпіталі.



Михайло Лесів
Родом із села Кам'янка Сколівської громади. Був капітаном, командиром механізованої роти військової частини АО 222. Загинув 9 лютого в районі населеного пункту Авдіївка.



Ростислав Басараба
Воїн був старшим стрільцем 2 кулеметного відділення кулеметного взводу військової частини А4809. Загинув 10 лютого 2024 року внаслідок обстрілу із стрілецької зброї у районі населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області.



На Рівненщині попрощалися з Героями: Володимиром Кривоносовим з Рівненської громади, Володимиром Нікітенком – з Корецької, Олександром Абрамовичем – з Вараської.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Володимир Кривоносов
Лави Збройних Сил України поповнив у грудні 2022 року. Мав звання солдата. Загинув воїн 6 лютого 2024 року під час виконання бойових завдань на Донецькому напрямку. Володимиру назавжди 41. Поховали Героя на кладовищі Нове.



Володимир Нікітенко
10 травня 2022 року Володимир був призваний до лав Збройних Сил України. Проходив службу у 3 Луганському прикордонному загоні на посаді начальника 2 прикордонної застави. Мав звання капітана. Загинув у бою з російськими загарбниками 29 січня 2024 року. Поховали захисника в селі Жадківка.



Олександр Абрамович
Із перших днів повномасштабного вторгнення вступив до лав армії для захисту України. 25 лютого 2022 року був зарахований до числа військовослужбовців 112-тої окремої бригади територіальної оборони м. Києва. Мав звання старшого лейтенанта, служив командиром аеромобільного взводу військової частини А0284. 33-річний Олександр з 17 січня 2024 року вважався зниклим безвісти. Днями підтвердилося, що воїн загинув у Донецькій області під час виконання бойового завдання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні